Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Henkilöt

henkilökunta

Sofia "Fia" Piggott

Sofia Piggott, tai oikeastaan häntä kutsutaan Fiaksi, on Ypäjän Hevosopistolta viime vuonna itsensä ulos kirjoittanut ratsastuksenopettaja. 21-vuotias Fia on käynyt Saksassa ja Hollannissa kilpahevosten ratsuttajana ja työskennellyt aikaisemmin ratsastuskoulussa. Fia on asunut paljon ulkomailla ja toiminut kansainvälisesti hevostenhoitajana. Fiaa kiehtoo hevosten elekieli ja ns. hevoskuiskaus, ja hän haluaa oppia mahdollisimman paljon lisää hevosista. Kaikki innostus harrastukseen lähti siitä, kun Fian veljelle ostettiin suomenhevonen tytön ollessa 11-vuotias. Nyt Fia omistaa 33% Sorvankaaren Kartanosta ja tämän lisäksi hänellä on oma hevonen, tanskanpuoliveriori Nemo. Fiassa on hiukan myös välineratsastajan vikaa ja tuo hemmottelee ratsujaan usein uudenlaisilla varustekokoelmilla ja laatutavaroilla.

Piia Merilahti

Piia Merilahti, alias Pöpi, on tallin omistajista se kaikista yrittäjämäisin ja myös vanhin. Hän hoitaa yleensä tallin paperiasiat, mutta turha kuvitellakkaan ettei Piia viihtyisi myös tallilla aikaansa. Piia on käynyt Ypäjällä ansiokkaasti, ja hankkinut itselleen hevoskasvattajan ja ratsastuksenopettajan tittelit. Lisäksi 32 vuotias naikkonen on ehtinyt myös näyttää osaamistaan kauppakorkeassa. Suurin osa tallin alkuperäishevosista oli ensin Piian pienellä yksityistallilla asukkaina. Piia myös kilpailee ja valmentautuu tallin hevosten kanssa, vaikkakin vakiratsukseen on nimennyt erityisesti puoliverisen Tarmon. Tosin suurinosa naisen ajasta kuluu tallin asioita hoitaessa, ja edistyneiden tunteja pitäen. Piia on omistautunut hevosalalleen täydellisesti.

Emma Nitty

Emma Niitty, on 19-vuotias nuori, joka kouluttautuu Ypäjällä ratsuttajaksi ja ratsastuksenohjaajaksi. Emma ratsastaa yleisesti esteitä, vaikka kouluratsastuskin taittuu. Nuori haluaisi kenttäratsastajaksi ja ostaa jossain vaiheessa itselleen kisahevosen kenttäkilpailuihin.

+ muistathan rapsuttaa läpi myös: Killen ja Värkki

hoitajat ja muu väki

-


Grafiikka © Sofia
Grafiikan kuvat © bundy-stock

CSS-koodi © Etwal

tämä on virtuaalitalli // this is a sim-game stable

©2019 Sorvankaaren Kartano ~ virtuaalinen ratsastuskoulu - suntuubi.com